HERMANS VERZEKERINGEN

Bent u opzoek naar een makelaar in alle onafhankelijkheid?  Wenst u analyse/audit van uw verzekeringsdossier?  Verlangt u naar een optimale belangenverdediging van uw schadedossier?  Vertrouwensrelatie op lange termijn? ...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Wel Wel neem dan gerust een kijkje op onze website.  Alle informatie over onze diensten/producten kan u hierin terugvinden.  Vergeet u zeker niet in te schrijven op onze nieuwsbrief en een bezoek te brengen aan onze rubriek 'Spotlight'.  Veel ontdekkingsplezier!

Nieuws

Elektrische fietsen winnen steeds meer aan populariteit. De wetgever heeft zijn wetgeving hierover aangepast. U bent dus maar beter goed geïnformeerd als u een elektrische fiets hebt of van plan bent er een aan te schaffen.

Lees meer>>

Stortregens, een rivier die buiten haar oevers treedt of riolen die overlopen … België wordt tegenwoordig wel vaker door natuurrampen getroffen. Wat als uw huis overstroomd raakt en het moment er is om de schade op te maken? Geen paniek: weldra is alles maar een slechte herinnering, dankzij uw woonverzekering.

Lees meer>>

Vertrekken en nieuwe horizonten verkennen, paradijselijke plekjes, alleen, als koppel of met de familie, … we dromen allemaal van vakantie, en steeds meer mensen kiezen voor een motorhome, een van de meest flexibele en economische oplossingen. Heeft u ook zin om een motorhome te kopen? Elk detail telt! En daarna is het belangrijk dat u uw motorhome beschermt tegen de winter… bekijk onze checklist!

Lees meer>>